Her er historien og Liva&Nohr.dk

Opstarten.

Liva og Nohr er mine børn.
Liva er fra juli 2014 og Nohr er fra juni 2016.

Fra før deres fødsel, har jeg elsket at købe tøj til dem, og det gik fint i hånd med, at de voksede så stærkt, og nye garderober måtte til. Jeg fik dannet mig et indtryk af de forskellige mærker, og fandt hurtigt en del favoritter. Min primære fokus var, om varen harmonerede mellem en god kvalitet og et flot design.
Et frø blev plantet og der gik ikke længe, før jeg gik med et ønske om at sælge babytøj. Et ønske der voksede sig større og en dag i juli 2017, blev ønsket til et spørgsmål, rettet mod min mand; om han var med på ideen, med alt hvad det indebar. Han ville jo unægteligt også blive en del af projektet. Heldigvis var han frisk, og sagde “det gør vi”. Herfra gik det virkelig stærkt.

Jeg kontaktede forskellige brands, og det lykkedes at lave en aftale med 3 forskellige mærker: EN FANT, Minipop og Müsli. Jeg var meget tilfreds.

En masse møder og praktiske ting blev ordnet, og vi følte os mere end klar.

Tiden for åbningen nærmede sig, og selvom der blev brugt en masse kræfter på at få det hele op at køre, glædede vi os virkelig til at åbne.

Dagen er kommet – tag godt imod os <3

På vegne af Liva&Nohr.dk, og ikke mindst, på vegne af mine børn Liva og Nohr:

Tak fordi du læste med, tak fordi du kiggede forbi, tak for din tid. Jeg håber at se dit navn på en ordre. Vi vil i hvert fald gøre vores for at du får en god oplevelse.

De bedste hilsner

Maria, indehaver.