Hvor er det vildt. Dét her er følelsen af ikke at kunne få armene ned.

Liva&Nohr.dk har indgået samarbejde med UNIKA LIVSSTIL og brandet PHILIP&THOR, der leverer den sødeste baby body GRISEN. Bodyen er produceret i Danmark, er i en SUPER LÆKKER kvalitet, og er designet af de anerkendte danske designere Rolf Philip og Martin Thor.

Rolf Philip og Martin Thor driver virksomheden UNIKA LIVSSTIL, som er en unik webshop med produkter inden for bolig og mode. Mange af produkterne er designet af dem selv, oftest håndlavede og specialfremstillede, samt produceret i Danmark.
Det er kvalitet i højsædet, med fokus på det lækre og unikke.

Udover brandet PHILIP&THOR, hvor de sammen har designet de lækreste ting til hjemmet, har de også BY PHILIP og BY THOR som brands. De 2 designere harmonerer 100 % sammen, men også hver for sig. Hvis man først har været forbi UNIKA LIVSSTIL er det svært ikke at blive hængende, eller for den sags skyld kigge forbi igen og igen.

www.unikalivsstil.dk