Nu er Minipops lækre Black Gold Dots på shoppen i alle størrelser.

Det fineste sæt, til en lille pige, i sort med guldprikker. Vi er fuldstændig vilde med det, og vi ved at det er der MANGE andre der også er. Det er hjemme i begrænset parti, og i skrivende stund, kan der ikke bestilles yderligere hjem. Vær derfor hurtig, hvis du vil være sikker på at få dette hjem i prinsessens garderobe.

Størrelserne er dobbeltstørrelser; 56/62 | 68/74 | 80/86 | 92/98

Kan evt matches med Minipops modalserie i sort.

Som accessorie anbefaler vi at kigge forbi accessories kategorien, hvor der findes de fineste hårsløjfer og hårbøjler, begge dele fås i sort og passer perfekt til.

Når nu du er i gang med at kigge rundt i kategorierne, så kig forbi hjemmesko, hvor der findes lækre skind-sko fra EN FANT, i både sort og guld, som vil passe godt sammen med det fine guldprikkede sæt.