Det er med stor glæde at vi kan præsentere Jer for dette enestående mærke, som vi er så heldige at have lavet et samarbejde med.

LiLaMo er et dansk kvalitetsmærke, hvor alt er lavet af det lækre Liberty of London stof, og alle produkter er produceret i Danmark. Der er ikke gået på kompromis på nogle områder, alt spiller helt ned til mindste detalje – der er ikke en sammenslutning der sidder skævt, eller en sytråd der sidder forkert. Hårpynten fra LiLaMo er endda håndlavet.

Desuden er det øko-tex 100 certificeret, hvilket betyder det er produceret miljørigtigt og uden brug af skadelige kemikalier.

LiLaMo sælger derfor en række produkter til babyer og børn, som er lavet ud af de bedste materialer og alle designs er gennemprøvet og tilrettet.

Bag LiLaMo står Line, der ligesom jeg, er mor til to små børn, endda fra samme årgang som Liva og Nohr. Line søgte efter produkter der levede op til de krav hun, som jeg og mange andre mødre, har for at sikre sine børn det bedste. Line ønskede tøj i den bedste kvalitet, med et unikt design, der samtidig var funktionsdygtigt og ikke mindst lavet korrekt uden brug af skadelige kemikalier og stoffer.

Det var svært at finde, og Line valgte derfor at lave sit eget design af Liberty of London stof, med et udførligt øje for detaljen. Det startede i det små, men det er i dag vokset så stort, at hun har mange forskellige prints, både i form af beklædning, ammepuder, ble clutches, sengetøj, savlesmække, suttesnore og hårpynt.

LiLaMo åbnede i 2017, men arbejdet bag stammer helt tilbage fra 2014.

Liberty of London stof er kendt for sine flotte naturinspirerede mønstre, sit silkebløde materiale og den gode kvalitet, lavet ud af den fineste bomuld. Liberty stof er et kvalitetsbevist valg, især når det gælder vores børn. Det har en imponerende lang holdbarhed, og stoffet kan tåle vask mange gange, uden at miste farve eller fnuldre. Af samme årsag, kan det med fordel bruges i flere generationer, især da printet tilmed er tidsløst.

Vi sender vores varmeste anbefaling til dette mærke. Samme kvalitet og detalje skal man lede længe efter.

Tag derfor godt imod: