Liva&Nohr.dk fejrer halvårsfødselsdag med 25% ??

lørdag d. 10. marts 2018 er det et halvt år siden www.LivaogNohr.dk åbnede ?

Vi giver derfor 25% på alle ikke nedsatte varer, ved brug af rabatkoden “6måneder” ?

Tilbuddet gælder hele dagen frem til midnat ??

 

Siden LivaogNohr.dk åbnede d. 10. oktober 2017, har vi været mere end taknemmelige for den opbakning I har givet vores webshop. Alle ordrer, store som små, har betydet uendeligt meget for os. Af samme årsag, gør vi også alt hvad der står i vores magt, for at yde den bedste service til Jer kunder. Alle ordrer bliver pakket så hurtigt vi kan, og det er lykkedes os næsten hver gang, at få dem sendt afsted samme dag.

Derfor vil vi også gerne give noget igen.
Vi giver Jer i anledning af vores halvårsfødselsdag, 25% på alle varer, der ikke er nedsat.

Og vi vil selvfølgelig fortsætte med at yde den gode service, lave konkurrencer, give rabat og have gode tilbud. Vores udsalgskategori er bl.a. sat ned med 40-70%. Udsalgsvarerne findes under sale eller ved at trykke her.

Siden vi åbnede har vi haft travlt, og faktisk også allerede inden åbningen.
Generelt er der rigeligt at se til i en hverdag med 2 små børn, når man så som os (min mand Rasmus og jeg) samtidig begge har et fuldtidsarbejde, laver frivilligt arbejde, laver en gennemrenovering af vores hus hvor vi står for det meste selv og så åbner en webshop oveni, ja så forstår man virkelig betydningen af ikke at have timer nok i døgnet. Men vi elsker det hele, og det er derfor vi kan finde tiden til det.

Endnu engang TAK til alle Jer, der har støttet os og vores shop. Vi er Jer evigt taknemmelige.

Kh. Rasmus og Maria.