Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Liva&Nohr.dk

CVR nr.: 38816462
Brostykkevej 158
2650 Hvidovre

Mailadresse: maria@livaognohr.dk

Telefonnummer: 61773575

Etableringsår: 2017

Betaling

Liva&Nohr.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA electron, Mastercard, Maestro, JCB, Forbrugsforeningen og via Mobilepay. Ved brug af kort, pålægges intet gebyr. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Det er også muligt at betale via bankoverførsel. Betaling foregår til vores konto i Nordea, reg. nr.: 2750 kontonr.: 6895742218. Benyt venligst dit ordrenummer som reference. Din ordre vil blive sendt når betalingen er registreret og godkendt på vores konto.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Liva&Nohr.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer og det er ligeså sikkert at handle hos os, som at benytte dit betalingskort i fysiske butikker.

Levering

Liva&Nohr.dk  leverer til Danmark.

For levering til Danmark gælder følgende:

  • Fri fragt til posthus/pakkeshop ved køb for over DKK 499,00.
  • Afhentning på posthus/pakkeshop DKK 29,00.
  • Levering til privatadresse DKK 49,00.
  • Levering til firmaadresse DKK 65,00.
  • Afhentning på Brostykkevej 158, 2650 Hvidovre, kan kun ske efter forudgående aftale.
  • Alle bestillinger afsendes senest den følgende hverdag. Vi bestræber os på at sende samme hverdag.
  • Der er 30 dages fuld returret, med mulighed for at få penge tilbage for alle returvarer.
  • Alle forsendelser er værdiforsikrede og sendes som pakker.
  • Tryg og sikker nethandel via DIBS by nets.

Liva&Nohr.dk leverer pakker med PostNord.

Rettidig levering forudsætter at PostNord overholder sin dag-til-dag levering. Liva&Nohr.dk kan ikke drages til ansvar for eventuelle forsinkelser hos PostNord. I tilfælde af udeblevne leverancer, kontakt da venligst Liva&Nohr.dk på mail: maria@livaognohr.dk.

I perioder med ekstraordinær travlhed, såsom udsalg, black friday, fødselsdag, jul og lignende, kan det ske, at der må påregnes yderligere leveringstid.

Varer købt med brodering har en udvidet leveringstid på 2-4 hverdage.

Returnering (fortrydelsesret)

Der er 30 dages fuld returret på varer, når du handler på Liva&Nohr.dk

Perioden regnes fra den dag, du har modtaget ordren. Ved dellevering af flere varer, gælder fortrydelsesretten fra den dag, du har modtaget den sidste vare i ordren. Fortrydelse skal anmeldes senest 30 dage efter modtagelse. Dette gør du ved at sende en mail til maria@livaognohr.dk hvor du gør tydeligt opmærksom på at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Derefter skal du sende varen retur, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har givet os meddelelse om, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Når du sender ordren retur, bedes du udfylde en returformular, som kan printes her. Du kan ikke fortryde købet, ved blot at nægte modtagelsen af ordren. I tilfælde af pakken returneres til os pga. manglende afhentning, forbeholder vi os ret til at opkræve et gebyr på DKK 49,00.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Desuden er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. Vi anbefaler at du returnerer varer som forsikret pakkepost, da du selv bærer risikoen for varen, så snart den er leveret til afsendelse. Pakker sendt pr. efterkrav, uden omdeling eller lignende modtages ikke.

OBS: Returret bortfalder ved varer købt med brodering.

Ombytning af varer

I tilfælde af du ønsker at ombytte en vare, skal du gå ind på siden og bestille den vare du i stedet ønsker/vil bytte til. Derefter skal du returnere den vare du vil bytte, efter samme fremgangsmåde som ved returnering.

Varer sendes retur til:

Liva&Nohr.dk

Brostykkevej 158

2650 Hvidovre

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Vi betaler penge tilbage for alle returvarer, men ikke for leveringsomkostninger forbundet hermed. Er der sket værdiforringelse mens varen har været i din besiddelse, hæfter du for denne og dette fratrækkes købsbeløbet. Tilbagebetaling sker via samme betalingsmiddel, som var benyttet ved den oprindelige transaktion. Ved returnering af en fragtfri levering, bliver du fratrukket den oprindelige fragtomkostning på DKK 29,00.

Tilbagebetaling tilbageholdes indtil varen er modtaget retur.

Varens stand

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må prøve den, men ikke tage den egentlig i brug.

Udsalg og rabat

Vi kompenserer ikke kunder, der allerede har købt en vare, som efterfølgende nedsættes under udsalg, kampagner eller lignende. Ordrer faktureres til gældende pris på bestillingstidspunktet.

I udsalgsperioden tager vi forbehold for udsolgte varer, ordrefejl og længere leveringstid. Vi kan desværre ikke tilbyde varerne til samme pris på et senere tidspunkt, hvis de er udsolgte i udsalgsperioden.

Rabatkoder kan som udgangspunkt ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Reklamationsret

Liva&Nohr.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse eller vold. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Liva&Nohr.dk inden for rimelig tid. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.Varen kan efterfølgende returneres for reparation,ombytning eller efter aftale evt. kreditering. Der kan også aftales et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. I forbindelse med reklamationssager, dækker vi dine rimelige fragtomkostninger. Der er også mulighed for at vi sender en returlabel til dig pr. mail, som du kan anvende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer, bedes henvendelse rettes til: maria@livaognohr.dk. Send gerne et billede med af reklamationen.

Varen sendes til Liva&Nohr.dk, Brostykkevej 158, 2650 Hvidovre. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav, uden omdeling eller lignende.

Forbehold

LivaogNohr.dk forbeholder sig retten til at hæve købsaftalen, uden at der kan kræves kompensation herfor, hvis du som kunde har handlet i ond tro, i tilfælde af fejl i webshoppen, som du kendte til eller med rimelighed burde have indset var en fejl. Dette inkluderer fejlagtige oplysninger om pris eller kvantitet.

Der tages forbehold for udsolgte varer.

Vi kan ikke garantere at farvegengivelsen stemmer 100% overens med varens reelle farve, da farve varierer afhængig af den enkelte skærms kvalitet og indstillinger.

Persondatapolitik

Ingen personlige oplysninger der registreres på LivaogNohr.dk bliver overdraget, solgt eller på anden vis gjort tilgængelige for tredjepart. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos LivaogNohr.dk.

Ved køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne registreres hos Liva&Nohr.dk og transmitteres og lagres elektronisk i ukrypteret form. Vi gemmer oplysningerne i 5 år, hvorefter de slettes. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til Liva&Nohr.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand,og vi registrerer ingen personfølsommeoplysninger.

Du kan frit vælge at få den mailadresse optaget på vores mailingliste hos Liva&Nohr.dk, så du kan modtage vores nyhedsbrev. Emailadressen videregives ikke til andre. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Som registreret hos Liva&Nohr.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed, rettes til Liva&Nohr.dk via mail maria@livaognohr.dk.

Hvis du vil klage over dit køb, er du velkommen til at rette henvendelse til Maria på maria@livaognohr.dk.

Alternativt kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er oplyst. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. www.forbrug.dk