LiLaMo er et dansk kvalitetsmærke af børnetøj, hvor alt er lavet af det lækre Liberty of London stof, og alle produkter er produceret i Danmark. Der er ikke gået på kompromis på nogle områder, alt spiller helt ned til mindste detalje – der er ikke en sammenslutning der sidder skævt, eller en sytråd der sidder forkert. Hårpynten fra LiLaMo er endda håndlavet.
Desuden er det øko-tex 100 certificeret, hvilket betyder det er produceret miljørigtigt og uden brug af skadelige kemikalier.
LiLaMo er produceret med et udførligt øje for detaljen. Det startede i det små, men det er i dag vokset så stort, at de har mange forskellige prints, både i form af beklædning, ammepuder, ble clutches, sengetøj, savlesmække, suttesnore og hårpynt.
LiLaMo åbnede i 2017, men arbejdet bag stammer helt tilbage fra 2014.
LiLaMo sælger derfor en række produkter til babyer og børn, som er lavet ud af de bedste materialer og alle designs er gennemprøvet og tilrettet.
Liberty of London stof er kendt for sine flotte naturinspirerede mønstre, sit silkebløde materiale og den gode kvalitet, lavet ud af den fineste bomuld. Liberty stof er et kvalitetsbevist valg, især når det gælder tøj til vores børn. Det har en imponerende lang holdbarhed, og stoffet kan tåle vask mange gange, uden at miste farve eller fnuldre. Af samme årsag, kan det med fordel bruges i flere generationer, især da printet tilmed er tidsløst.
www.LiLaMo.dk